Tarife consultanta proiecte europene

Accesare Fonduri Europene la preturi accesibile

Cheltuielile cu Consultanta SUNT CHELTUIELI/ COSTURI ELIGIBILE! Adica le plăteste Uniunea Europeană, si nu le platesti tu!

Ca sa ajute oamenii normali sa acceseze fonduri europene, UE plăteste anumite cheltuieli ,precum sunt cele cu plata consultantului. …( Adica tu ca fermier de exemplu nu platesti daca ai ales ca să ai o afacere neagricola pe Masura 6.4, plateste Uniunea Europeană)

Ce tarife practicăm pentru consultanță pentru accesare de fonduri europene nerambursabile (pentru proiecte europene)?

Ca să reușești să analizezi Ideile de Afaceri cu care venim în întâmpinarea ta, trebuie să ai liniștea ce vine când știi cât o să te coste sa accesezi fonduri europene!

Vezi 1050+ Idei de Afaceri pe fonduri UE

Înțelegem că mulți cred că sunt niște tarife foarte mari pentru consultanță pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile și de aceea vrem să te anunțăm că nu este așa!

Da, ai citit bine! Poți accesa fonduri europene nerambursabile la niste preturi mici ! noi venim și spunem de la început ce tarife practicăm pentru accesarea de fonduri europene.

Mai jos veți găsi tarifele noastre si sub ele veti vedea niște capturi de imagine cu preturile competiției

Contacteaza-ne!
Tarife accesare fonduri UE costuri consultanta proiecte europene aprobate

Tarife consultanta proiecte europene

Lasă echipa noastră de profesioniști să acceseze fonduri europene nerambursabile pentru tine!

 • Misiunea Noastră
 • Preturile noastre
 • Scopul nostru este de a ajuta orice român ce își dorește să aibă propria afacere să o dezvolte cu lejeritate și fără grija hârtiilor, cu care vă vom ajuta noi !

 • Tariful nostru pentru consultanta pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile  este de doar 2500 de lei.

  Este simbolic, și este pus doar pentru a ne asigura de că vorbim cu oameni ce sunt seriosi.

  Așadar, tariful pentru a reusi să atrageti fonduri europene pentru persoane fizice este de DOAR 2500 de lei.

  Apoi, dacă ați reușit să accesați fonduri europene nerambursabile, există un mic comision din valoarea accesată.

  Nu aveți de ce să vă îngrijorați, dumneavoastră veți vedea în cadrul măsurii la care vă încadrați ce PROCENT trebuie să puneți de bani, iar acest comision de care am amintit noi se ia din suma primită de la uniunea europeană.

  Acest comision final din cadrul tarifului nostru pentru accesarea de fonduri UE este de 9% în general, dar e negociabil.

  Preturile noastre variază în funcție de programele unde vă încadrați. În mod normal, pentru programe unde nu sunt constructii-montaj cerem 5%, iar pentru cele unde există asemenea construcții, puteți alege să colaborați cu departamentul nostru de inginerie. Astfel, consultanta și proiectare, valoarea normala ceruta este de 9%, negociabil.

Contacteaza-ne!Vezi ce proiecte europene ai putea
să ai cu ajutorul nostru